حضور همیشگی علیا در اخبار جهان
علیا ماجده المهدی زن ٢٣ ساله مصری، فعال حقوق زنان، فعال سایبری، وبلاگ نویس و دانشجوی هنر است. گرچه در نگاره های پیشین به طور کامل در مورد فعالیتهای جنجالی این بانوی فمنیست توضیح داده شده است، اما هر اعتراض جدید این فمنیست جوان بر ضد قوانین و حکومت های فاشیستی اسلامی، بسیار منحصر به فرد و شگرف است.کنش های علیا بسیار شگفت انگیز است، آنچنان که جامعه جهانی را شوکه می کند. تمامی محدودیت ها و مرزبندی ها در حوزه مسائل مذهبی را در هم می شکند. در صدر اخبار جهان قرار می گیرد و نویسندگان و تحلیل گران را برای درک ریشه های این خشم و عصیان زنانه که به مقابله با مذهب اسلام پرداخته است، مجبور به بررسی و نگاهی دوباره می کند.
بزرگترین توهین به اسلام و پرچم گروه جنایتکار داعش
در جدیدترین اعتراض علیا، وی و یکی از دوستانش که تنها از پشت سر دیده می شود، عریان روی پرچم داعش نشسته اند. علیا به اصطلاح در حال عادت ماهیانه و خونریزی بروی کلمات پیامبر محمد رسول الله است و دوستش که تنها صورت و گیسوانش را با پارچه سیاهی به شکل چادر یا روبنده پوشانده است، در حال مدفوع روی جمله پلشت «لا اله الا الله» نوشته شده بر پرچم است.آنان که باد می کارند، طوفان درو می کنند
جهان امروزی لبریز از احساسات ضد اسلامی، تنفر و ترس از قوانین شریعت و مسلمانان است. مسلمان افراطی و جنایات آنان در جهان، تنها دلیل برانگیخته شدن این حس نفرت جهانی از اسلام هستند. مسلمانانی که حتا تحمل دیدن فیلمی (معصومیت مسلمانان) بر اساس آیه های کتاب مقدس خود را ندارند.آنان به خیابان ها می ریزند و به آشوب و کشتار می پردازند، نه تنها در برابر جنایات ضد بشری داعش سکوت کرده اند، بلکه منبع اصلی تامین نظامی و مالی داعش بوسیله توانگران و دولتمردان مسلمان از جمله حکومت کشور عربستان سعودی، می شوند. بنابرین می توان انتظار داشت که مردم جهان نگاه بدبینانه و پر از نفرتی به کل جامعه اسلامی داشته باشند.
این فیلم “تسلیم” نام دارد و ساخته تئو ون گوگ کارگردان هلندی به نقد پایمال شدن حقوق زنان در دین اسلام می پردازد. شایان ذکر است که کارگردان این فیلم به دست یک مسلمان افراطی به قتل رسید.
شنیدن کی بود مانند دیدن
به طور کلی بسیاری از مردم برای آرامش احتیاج به باوری مذهبی پس از مرگ دارند. طمع به زندگی دنیوی و جاودانگی و ترس از مرگ و نیستی دلیل اصلی پناه بردن مردم به دامن ادیان است. در تمامی کتاب های مذهبی تبلیغ به برده داری، چند همسری، قتل و جنایت برای رضای خدا و…ذکر شده است.چون کتاب های مقدس به دست مردان سودجویی نوشته شده، که مذهب و خدای خود را برای بدست آوردن قدرت و سود و سلطه بر مردم طراحی کرده اند. اما اینکه شما وقایع کشتار مردم در صدر اسلام را در کتاب های تاریخی خوانده باشید، یا دستور و مجوز به این فجایع را در آیات قرآن دیده باشید، بسیار متفاوت است تا اینکه فجیع ترین صحنه های تجاوز و غارت و قتل و… به دست مسلمان را در شبکه جهانی اینترنت شاهد باشید.
پر واضح است با وجوداین تصاویر ضد انسانی هیچ فردی حتی با کوچکترین درک و احساس انسان دوستی و عاطفه نمی تواند، لب به اعتراض نگشاید و احساس انزجار نکند. حتا بسیاری از مسلمانان و متعصبین اسلامی به دلیل مشاهده جنایات هولناک مسلمین افراطی، نسبت به ارکان های اصلی دین خود بی اعتقاد و سست مذهب شدند. این دین گریزی فراگیر را می توان به راحتی در کل جامعه ایران و بخصوص در بین نسل جوان شاهد بود.
قربانیان اصلی مذاهب
زنان قربانیان اصلی مذاهب هستند. دکتر و نویسنده بنگلادشی، تسلیمه نسرین در مورد دلیل تهدید حقوق زنان توسط بنیادگرایان مذهبی به عنوان هدف اصلی و نهایی چنین می گوید: «در دید آن ها قدرت مردها از میزان تسلط شان بر زنان سنجیده می شود. مذهب سرچشمه بنیادگرایی است. درنتیجه هیچ مذهبی برابری زن و مرد را نمی پذیرد. این مذهبی ها هستند که ستم به زنان را تشویق می کنند و آنها را از داشتن حقوق برابر بازمیدارند. آن ها سیستم پدرسالاری را تحکیم می بخشند، که با آزادی هیچ زنان همخوانی ندارد.»بدین سبب زنان و دختران همواره اولین قربانیان حکومت های اسلامی یا هر حکومت مذهبی هستند. بدین دلیل جهان شاهد شورش عریان و فراگیر زنان است. زنانی که نمی خواهند جسم و جان و روح و سرنوشت خود را به سیاستمداران و مذهبیون بسپارند. چنین مبارزان آزاده ای در راه اعتراض به قوانین متحجر ادیان الهی، حتی از جان خود نیز گذشته اند. چون هدفی والاتر و انسانی تر را در جهانی مملو از قوانین حقوق بشری برای دختران و زنان آینده جهان جستجو می کنند.
پیام اعتراضات برهنه زنان
اعتراضات برهنه علیا و هر زن آزادی خواه و فمنیست به ما یادآوری می کند که بدن یک زن تنها به او تعلق دارد. عریانی زن نه تنها گناه و جرم نیست، بلکه می تواند طغیانی در برابر نابرابری ها باشد. همچنین هیچ چیز جز انسان، وجود انسان و تفکر و حق او بر سرنوشت خود قابل احترام نیست.مذهبیون باید بپذیرند که بسیاری از مردم هیچ اعتقادی به ادیان و خدایان ندارند. پس همانگونه که در مذاهب به آنان توهین شده و کافر و گمراه و … نام گرفته اند. آنان نیز این حق را به خود می دهند که اعتقادات مذهبی را به سخره گیرند و جواب شایسته ای به توهین ها و قوانین متحجر آن، داشته باشند.
کلام آخر
سخن پایانی را تنها به ترجمه یک پاراگراف از کتاب “رودخانه جنگ” وینستون چرچیل سیاستمدار و نویسنده مشهور بریتانیایی و برنده جایزه نوبل ادبیات، اختصاص می دهم. وی بیش از صد سال پیش در مورد صدمات اسلام به زندگی و روح و روان طرفدارانش چنین نگاشته است؛«چه مخوف و نفرین شده است که دین اسلام بر پایه تحمیل چنین باورهایی به طرفداران خود بوجود آمده است. به غیر از تعصب های کورکورانه، که بسیار خطرناک هستند و انسان را به سگ هاری(که چون حیوان وحشی و دیوانه ای، هر لحظه آماده به حمله و کشتار است) تبدیل می کنند.
اسلام یک نوع واهمه اجباری آمیخته به بی تفاوتی را در آنها بوجود می آورد. مسلمانان این حالت را برای خود سرنوشت الهی دانسته و برای خود گریزی از ان نمی بیند. امروزه می توان اثار وحشتناک دین اسلام را در مسلمانان بسیاری از کشورها مشاهده کرد.
در نتیجه باور نهادینه شدن اصول و احکام اسلام در افکار آنان، هر کجا که پیروان حکومت پیامبر زندگی می کنند؛ عادات زندگی لا ابالی، سیستم های عقب مانده و نامنظم کشاورزی، روش های از رونق افتاده تجارت و ناامنی مالی و اقتصادی وجود خواهد داشت. همواره یک حس درونی فاسد، مسلمانان را تحت تاثیر قرار می دهد و مانع از بهرمندی آنان از لذت های زندگی میشود.
سپس (قربانی شدن) عزت و حرمت انسانی مطرح است. در حقیقت اصلی که در قانون محمد هر زن باید به مردی به عنوان ملک شخصی وی تعلق داشته باشد، یا به عنوان کودک یا، یک همسر، یا صیغه، درک قبح برده داری زنان در اسلام و الزام انقراض آنرا به تاخیر می اندازد. زیرا که ایمان به اسلام به مردان قدرت بسیار زیاد و نامحدود و قابل سوء استفاده بر علیه زنان را می دهد….»
فضول محل
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر